FénymikroszkópiaFénymikroszkópia

Kezdőlap » Termékek » SlideExpress 2 Tárgylemez szkenner

SlideExpress 2 Tárgylemez szkenner

Tárgylemez szkennelő rendszerek a patológiás tárgylemezek nagy felbontású, kiváló minőségű digitális képekké való gyors konvertálásához. Képeit a hálózaton keresztül könnyen kezelheti, és meg is oszthatja egy online konzultáció alkalmával. Rugalmas lehetőségek állnak rendelkezésre, hogy megfeleljenek a digitális patológia igényeinek.

További információk

Gyártó

,

Felhasználás

, , ,

Leírás

Tökéletes platform High Content Slide Imaging területre

A Märzhäuser Slide Express 2 egy Ni-E motorizált, függőleges mikroszkóp platform, mely számos nagy-teljesítményű optikai lehetőséggel és detektorok széles skálájával rendelkezik, így a legmagasabb minőségű eredményeket nyújtja. Az automata lemeztöltő használatával a stabilitást és az ismételhetőséget egy szilárd platform biztosítja, mely a mikroszkóp testéhez preciziósan kapcsolódik, így biztosítva a minták hibátlan betöltését és kivételét. Az adatok könnyen megoszthatók és elérhetővé tehetők, valamint a tanulási idő lecsökkenthető a különböző mikroszkóp platformokhoz biztosított egységes szoftvercsomag segítségével.

Stabil és megbízható

A tárgylemezeket egy kazetta segítségével helyezheti be, ez biztosítja, hogy a lemezek stabilan és a megfelelő irányban álljanak. A kazettákat egy motorizált készülékbe töltheti be, melyben 3 kazetta vagy akár 120 lemez is elfér.

NIS-Elements Software

A NIS-Elements leolvassa és katalogizálja a kazettákat, valamint automatizálja a minták mikroszkópba juttatását. Jelzés mutatja, hogy éppen melyik kazettát tölti a rendszer a mikroszkópállványra. Lemezszkennelés történhet egy adott területen és/vagy mintában, vagy egy minta határai kijelölhetők, és az azon belüli terület használható csempézett, rögzített vagy véletlenszerű mintázatként. A képalkotás elvégezhető brightfield és/vagy epifluoreszcencia módban, és az eredmények csempékként vagy képhalmazokként is megjeleníthetők.

Brossúra

SlideExpress 2 Tárgylemez szkenner

Kapcsolat

$title

Dr Kun András

Üzletágvezető
Képalkotás üzletág
+36 20 342 7807
$title

Sidó Orsolya

Kereskedelmi asszisztens, közbeszerzési referens
Közbeszerzések
+36 1 242 1390

Ajánlatkérés

    Ez is érdekelheti

    Kapcsolódó termékek

    Go to Top