FénymikroszkópiaFénymikroszkópia

Kezdőlap » Termékek » NIS-Elements szoftver

NIS-Elements szoftver

A Nikon NIS-Elements platform egy olyan befektetés, amely a folyamatosan változó protokollokat, új technológiákat és rendszerkomponenseket célozza meg. A NIS-Elements frissíthetőségével, valamint az oktatás és a navigáció egyszerűségével olyan erőforrást hoz létre, amely könnyen továbbadható laboratóriumok és kutatások későbbi generációinak.

További információk

Gyártó

Felhasználás

Leírás

Egyetlen szoftver-platform az összes képalkotó rendszerhez

Fontos, hogy az összes képalkotási módozathoz egyetlen szoftver-platform legyen. A NIS-Elements ugyanazt a felületet, vezérlést, munkafolyamatot és terminológiát biztosítja, függetlenül attól, hogy szélessávú, konfokális vagy szuper felbontású képalkotásra használják. Csupán egy könnyen megtanulható platform segítségével a felhasználók egyszerűen átválthatnak a mikroszkóp rendszerek között, amikor alkalmazásukhoz eltérő képalkotó módszerekre van szükség. A különböző Nikon rendszerek képalkotó eredményei szintén könnyen kombinálhatók és elemezhetők a kutatási irány kiterjesztése érdekében.

Egyedi kutatásokhoz alakítható

Az egyedi hardverkiválasztástól és az optimalizálástól kezdve a beszerzési rutinok finomhangolásáig és az egyedi többcsatornás bináris elemzésig teljes mértékben ellenőrizheti a rendszer létrehozását és testreszabását.

Brossúra

NIS-Elements szoftver

Kapcsolat

$title

Stamm Attila

Terméktámogató mérnök
Mikroszkópia
+36202650852
$title

Dr Kun András

Üzletágvezető
Képalkotás üzletág
+36 20 342 7807
$title

Sidó Orsolya

Kereskedelmi asszisztens, közbeszerzési referens
Közbeszerzések
+36 1 242 1390

Ajánlatkérés

    Ez is érdekelheti

    Kapcsolódó termékek

    Go to Top