FénymikroszkópiaFénymikroszkópia

Kezdőlap » Termékek » LCS SPIM Light-sheet mikroszkóp

LCS SPIM Light-sheet mikroszkóp

Az LCS SPIM egy kompakt fénymikroszkóp, amelyet nagy, optikailag előkészített minták nagyon gyors és nagyon gyengéd 3D-s képalkotására terveztek. A Luxendo MuVi SPIM CS-hez hasonlóan egyesíti a light-sheet fluoreszcens mikroszkópia és a szövet-előkészítési módszerek előnyeit. Az új és egyedi megoldások megkönnyítik az igazán nagy  minták beágyazását és gyors mikroszkópiáját. A mikroszkóp tipikus alkalmazásai közé tartozik a nagy, előkészített szövetminták vizsgálata, pl. egér teljes agya a teljes neuronális és érrendszeri hálózatok megjelenítésére. Az előkészített szervek vagy vastag szövetminták mikroszkópiája nagyon fontos a fejlődésbiológiai vizsgálatokban és a rákkutatásban, pl. amikor a szerv fejlődését, a tumor szerkezetét és a tumorgenezist tanulmányozzák.

További információk

Gyártó

Felhasználás

, ,

Leírás

Az LCS SPIM kompakt, robusztus és rezgésmentes kialakítása maximális stabilitást nyújt hosszútávon nagy teljesítményt követelő kísérletek során is.

Az LCS alapkonfigurációja költséghatékony megoldást kínál a törölt mintaképalkotásra. A nagyon sokoldalú elrendezésen alapuló rendkívül rugalmas frissítési lehetőségek kibővítik a rendszer teljesítményét a sebesség és az optikai teljesítmény növelése érdekében.

A laboratóriumi asztalra szabva, ez az 1. osztályú lézerrendszer nem igényel rezgésmentesítő eljárást, mivel minden mozgó alkatrész könnyű és kiegyensúlyozott. A fókusz stabilitása és a termikus körülmények állandósága is garantált. A saját piezo-vezérelt tárgyasztalok hosszú élettartamot és preciziót biztosítanak a minta mindig pontos elhelyezéséhez. Sem a képeket, sem a minta minőségét nem befolyásolja az eljárás az egyedi és nagyon kíméletes képalkotói koncepciónak köszönhetően.

Brossúra

LCS SPIM Light-sheet mikroszkóp

Kapcsolat

$title

Stamm Attila

Terméktámogató mérnök
Mikroszkópia
+36202650852
$title

Dr Kun András

Üzletágvezető
Képalkotás üzletág
+36 20 342 7807
$title

Sidó Orsolya

Kereskedelmi asszisztens, közbeszerzési referens
Közbeszerzések
+36 1 242 1390

Ajánlatkérés

    Ez is érdekelheti

    Kapcsolódó termékek

    Go to Top