Ipari megoldások

Kezdőlap » Termékek » ASH Inspex HD 1080p digitális mikroszkóp

ASH Inspex HD 1080p digitális mikroszkóp

Az Inspex HD 1080p rendszer pontos és részletes vizsgálati lehetőséget biztosít a nagyítási szintek dinamikus skálájával és beépített LED-es megvilágítással.

Leírás

A sokoldalú tervezésnek köszönhetően a mikroszkóp sokféle kiegészítővel együtt is használható. A beépített XY rácsok és kurzorok lehetővé teszik a képernyőn valós időben történő méretezést. Az Inspex HD 1080p egyaránt alkalmas a minták javítására és átdolgozására, a minőségellenőrzésre és a különféle hibák okainak feltárására a különféle iparágakban – orvosi eszközök gyártása, elektronika, autóipar, repülési sés űrhajózási ipar, gépipar, kriminalisztika, óra- és ékszergyártás – történő alkalmazásra. A mikroszkóp kezelése a korábbiaknál kisebb fáradtsággal jár, a munkahatékonyság pedig magasabbá vált az ergonomikus kialakításnak köszönhetően, amely lehetővé teszi a használó számára, hogy kényelmes és biztonságos pozícióban üljön vagy álljon, amely a hagyományos mikroszkópok használatánál kevésbé terheli a hátat, a nyakat és a szemet.

 • Képernyőn történő méretezés: Beépített, valós idejű, a képernyőn keresztül használható szabadalmaztatott mérőrácsok és kurzorok, amelyek egyszerű és hatékony, PC nélkül történő méréseket tesznek lehetővé.
 • Képek dokumentálása: Eltávolítható USB tárhely a képek dokumentációjának elkészítéséhez. A képek USB tárhelyre történő mentésével egyszerűen elkészíthetőek és nyomonkövethetőek a minőségellenőrzési jegyzőkönyvek. Helyezze az USB tárhelyét az Inspex HD 1080p USB tárhelyébe és mentse le a képeit közvetlenül ide.
 • Fehéregyensúly: A fehéregyensúly azt a folyamatot jelenti, amellyel biztosítjuk, hogy a fehér szín valóban fehér legyen a képeken. A fehéregyensúly segít eltüntetni azokat az elszíneződéseket, amelyeket a különféle fényforrások, például a napsütés, az izzólámpák vagy a fluoreszcens izzók okoznak.
 • Széles Dinamikus Tartomány: A Széles Dinamikus Tartomány egymást átfedő, többszörös expozíciókat használ az egyes pixelek telítettségi szintjéből függően.
 • KP1 külső billentyűzet: A billentyűzet az Inspex összes funkcióját támogatja. Használata opcionális, segítségével feloldhatóak beépített, valós idejű, a képernyőn történő méretezést lehetővé tevő XY rácsok és kurzorok. A nyomógombok további funkciókhoz – háromféle memória alapbeállítás, az expozíció és a kézi fókusz irányítása – is hozzáférést biztosít.

Brossúra

ASH Inspex HD 1080p digitális mikroszkóp

Kapcsolat

$title

Stamm Attila

Terméktámogató mérnök
Mikroszkópia
+36202650852
$title

Szállási Bence

mérnök-üzletkötő
Ipari megoldások
+36 20 430 8446

Ajánlatkérés

  Ez is érdekelheti

  Kapcsolódó termékek

  Go to Top