Ipari megoldások

Kezdőlap » Termékek » INSPECTIS BGA Inspection System ProX ellenőrző rendszer

INSPECTIS BGA Inspection System ProX ellenőrző rendszer

Fejlett, rugalmas és megbízható rendszer

Az optika állítható fókusza lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy az elsőtől a 20. sorig terjedő BGA forrasztási dudorokat képezzen háttérvilágításként rugalmas, elektronikusan tompítható üvegszálas fénnyel.

Az állvány konzoljának egyedi, soft-touch mechanizmusa megvédi az optikai szonda csúcsában lévő mikroprizmákat a sérülésektől, ha az ellenőrző NYÁK felületén vannak elhelyezve. 180 fokos elforgatható mechanizmus a szonda könnyű beállításához a BGA csomag 3 különböző oldalán.

Leírás

Prémium BGA forrasztási kötések ellenőrzése

Új generációs oldalnézeti optikai rendszer, amelyet a BGA, μBGA rejtett forrasztási kötéseinek gyors és rugalmas optikai ellenőrzéséhez, elemzéséhez és dokumentálásához terveztek. FipChip, CSP, CGA és felülnézeti SMD komponensek.

Az INSPECTIS © ProX programmal

Erőteljes, mégis könnyen használható szoftver, amely eszközöket kínál az élő kép megtekintéséhez, a fényképezőgép előre vezérléséhez, kép / videó / hang rögzítéséhez, geometriai mérésekhez, képfedvényekhez és összehasonlításhoz, fókuszrakáshoz, kommentárokhoz és jelentésekhez.

Termelékenységre tervezve

A nagy felbontású optika nagy teljesítményű LED világítási rendszerrel, robusztus optikai szondával és a gyors USB3.0 kamera interfésszel tiszta, éles és nagy képsebességű valós-idejű videót készít a rejtett forrasztási kötésekről.

Brossúra

INSPECTIS BGA Inspection System ProX ellenőrző rendszer

Kapcsolat

$title

Stamm Attila

Terméktámogató mérnök
Mikroszkópia
+36202650852
$title

Szállási Bence

mérnök-üzletkötő
Ipari megoldások
+36 20 430 8446

Ajánlatkérés

    Ez is érdekelheti

    Kapcsolódó termékek

    Go to Top