Ipari megoldások

Kezdőlap » Termékek » INSPECTIS U30s Ultra HD (4K) XY-Travel System

INSPECTIS U30s Ultra HD (4K) XY-Travel System

Kiváló optika

Érzékeny képérzékelőjének és kiváló optikájának köszönhetően az U30s meghökkentően éles képeket kínál az alkatrészekről, minimális tükröződéssel és színes rojtokkal a teljes látómezőben.

Optikai ellenőrzésre és apró részletek javítására optimalizálva

A rendszer szabványos optikája ~ 1,7 – 52-szeres nagyítást eredményez (24 hüvelykes monitor). Ha további nagyításra van szükség, a dioptriás makroobjektívek széles választéka adható hozzá, hogy akár 168-szorosra is nagyíthasson.

Az opcionális beépített lézermutató (-L) az érdeklődési területet célozza meg, és segíti annak elhelyezését a képernyőn. Az U30-okat megrendelhetjük ESD védelemmel (-E) is a szükséges környezetekhez.

Leírás

A NYÁK lemezek érintés nélküli ellenőrzéséhez 

Az INSPECTIS U30s XY-travel rendszer kivételes képességeket és előnyöket kínál a digitális mikroszkópia számára az SMT elektronikai gyártáshoz, beleértve a 4K, 2160p HDMI kimenetet, a 30: 1 zoom optikát autofókusszal és a robusztus XY utazási állvánnyal a mikroszkóp mozgatásához a NYÁK paneleken.

Az INSPECTIS XY-rail rendszer biztosítja a digitális mikroszkóp egyenletes oldalirányú mozgását a vizsgált tárgy felett. Extra nagy méretű NYÁK panelek érintésmentes optikai ellenőrzésére és / vagy gyártósorokhoz tervezték.

Nagy termelékenység és megbízhatóság

Az U30-asok egyedülálló ergonómikus kialakítása a könnyen hozzáférhető fedélzeti kamera-kezelőszervekkel, a kényelmes 228 mm-es munkatávolság a pad felső XY sínrendszerének egyenletes oldalirányú mozgatásával, akár 1000 mm-es hatótávolsággal lehetővé teszi az operátorok számára az optikai ellenőrzési feladat megbízható és hatékony elvégzését.

Az INSPECTIS 4 irányú kamera dönthető eszközzel kombinálva az alkatrészek és alkatrészek oldalnézetben ± 30 ° -os lejtőszögben nézhetők meg mind az X, mind az Y tengely mentén anélkül, hogy hozzáérnénk a vizsgált NYÁK-hoz.

F30s, Full HD 1080p digitális mikroszkóppal is kapható.

Brossúra

INSPECTIS U30s Ultra HD (4K) XY-Travel System

Kapcsolat

$title

Stamm Attila

Terméktámogató mérnök
Mikroszkópia
+36202650852
$title

Szállási Bence

mérnök-üzletkötő
Ipari megoldások
+36 20 430 8446

Ajánlatkérés

    Ez is érdekelheti

    Kapcsolódó termékek

    Go to Top