Ipari megoldások

Kezdőlap » Termékek » Märzhäuser Kontrollerek

Märzhäuser Kontrollerek

A mikroszkópián belüli automatizált munkafolyamathoz gyakran nem csak motorizált X- és Y-tengelyekre van szükség, hanem a Z-tengely automatikus beállítására is.

Annak érdekében, hogy ilyen esetekben a lehető leggazdaságosabb teljes rendszer jöjjön létre, különböző eszközök állnak rendelkezésre a mikroszkópok motoros fókuszokkal történő utólagos felszereléséhez.

További információk

Gyártó

Felhasználás

Leírás

Nagy felbontású léptetőmotor-vezérlők bármilyen alkalmazáshoz.

A Märzhäuser TANGO termékcsaládja maximális teljesítményt kínál a legnagyobb kényelem mellett a letapogató állványokhoz, mérőállványokhoz és mikromanipulátorokhoz. Az alkalmazásnak megfelelően a vezérlők különböző változatokban állnak rendelkezésre.

TANGO Desktop – A TANGO Desktop a TANGO termékcsalád csatlakoztatásra kész asztali változata. A moduláris felépítés lehetővé teszi a vezérlő személyre szabott konfigurálását. A maximális konfigurációban akár négy léptetőmotor is csatlakoztatható. A pozicionálás programozással vagy kézi működtető eszközzel történik. A digitális és analóg bemenetek/kimenetek számos további funkciót biztosítanak.

TANGO PCI-E – A nagy felbontású Tango PCI-E léptetőmotor-vezérlő akár 4 tengely vezérlését is lehetővé teszi. Kifejezetten az orvostechnika és az ipar igényes pozicionálási teljesítményéhez fejlesztették ki. Opcionálisan külső optikai és mágneses mérőrendszerekkel történő pozíciószabályozás is lehetséges.

TANGO 3 mini – A TANGO 3 mini a TANGO termékcsalád miniatürizált és kompakt modelltípusa. Az exibilisen szerelhető acélház vezérlőszekrényekbe és pozicionáló rendszerekbe való beépítésre szolgál – kis építési helyéből adódóan bárhol használható, ahol az alkalmazások csak kis helyet engednek meg. A pozicionálás programozással vagy kézi működtető eszközzel történik. A digitális és analóg bemenetek / kimenetek számos további funkciót biztosítanak.

TANGO integrale – A TANGO integrale egy miniatürizált és kompakt léptetőmotor-vezérlő 2 tengelyhez, amely a TANGO termékcsalád tipikus teljesítményjellemzőivel rendelkezik. Rendkívül kis méreteinek köszönhetően a vezérlő közvetlenül beépíthető a pozicionáló rendszerekbe. A pozicionálás programozással vagy kézi működtető eszközzel történik. A digitális bemenetek/kimenetek széleskörű kiegészítő funkciókat tesznek lehetővé.

Brossúra

Märzhäuser Kontrollerek

Kapcsolat

$title

Stamm Attila

Terméktámogató mérnök
Mikroszkópia
+36202650852
$title

Dr Kun András

Üzletágvezető
Képalkotás üzletág
+36 20 342 7807
$title

Szállási Bence

mérnök-üzletkötő
Ipari megoldások
+36 20 430 8446

Ajánlatkérés

    Ez is érdekelheti

    Kapcsolódó termékek

    Go to Top