Ipari megoldások

Kezdőlap » Termékek » Prior Fókusz mechanizmusok

Prior Fókusz mechanizmusok

A Prior Scientific fókuszhajtásai kiváló pontosságot, sebességet és ismételhetőséget biztosítanak. Fókuszálási megoldásokat kínálunk álló és fordított mikroszkópokhoz egyaránt. Termékeink egyszerűen és könnyen kezelhetők, így a rendszerbe való integrálás egyszerű, így teljes körű fókuszálási megoldást kínálunk a mintákhoz.

-A Proscan® és Optiscan® vezérlőkön keresztül vezérelhető
-Kézi és motoros opciók állnak rendelkezésre
-Kompatibilis a legtöbb képalkotó szoftvercsomaggal
-Alkalmas inverz és felsőállású mikroszkópokhoz egyaránt

Leírás

NanoScan OP400 – Nanopozicionáló Piezo objektív szkenner – az elérhető objektív pozícionálók közül a leggyorsabb lépés- és beállítási időt biztosítja. A kapacitív visszacsatolású érzékelőket tartalmazó készülék piacvezető pozicionálási pontossággal és felbontással rendelkezik. A legtöbb mikroszkóppal és objektívlencsével kompatibilis rendszer a felhasználó által konfigurálható beállításokkal rendelkezik, amelyek a különböző objektívméretekhez, súlyokhoz és teljesítményigényekhez optimalizáltak. A felhasználó egyszerűen kiválasztja az alkalmazásához legmegfelelőbb beállítást.

PureFocus850 – Lézer Autofókusz rendszer – A PureFocus850 egy forradalmi lézeres autofókusz biológiai és ipari képalkotáshoz. A Prior Scientific PureFocus850 a fejlett optikát és az intelligens beépített mikroprocesszort ötvözi, hogy valós idejű fókuszrendszert biztosítson a végtelenre korrigált optikai rendszerekhez. A motoros eltolási lencse lehetővé teszi a mintába való képalkotási mélység valós idejű beállítását, folyamatosan tartva a képalkotó fókuszpont és a választott referenciahatár közötti pontos távolságot.

Nanoscan SP400/SP600 – A legjobb pozícionálási teljesítményt és a leggyorsabb helyreállítást biztosító NanoScan-SP piezo meghajtású állványok kompatibilisek a Prior motoros állvánnyal, valamint a megfelelő adapterlemezek használatával számos elterjedt mikroszkóppal. A szupervékony 13,7 mm-es magasság a 400um és 600um zárt hurokkal rendelkező változatok jellemzője, amely jobb hozzáférést biztosít a mintaterület megvilágításához. A kiegészítő betétlemezek a minták széles skálájához kaphatók, beleértve a kútlemezeket, mikrotiterlemezeket, tárgylemezeket és Petri-csészéket.

Léptetőmotoros Fókusz drive – A Prior Scientific motoros fókuszvezérlője 0,002 µm-es lépésméretet biztosít, ami kiváló felbontást biztosít a Z tengelyen történő pontos és megismételhető fókuszáláshoz. A nagy mozgásokhoz, amikor sebességre van szükség, a fókuszmotor akár 20 fordulat/mp sebességgel is működtethető. Az opcionális szondaszerű kódoló a rendelkezésre álló legnagyobb pontosságot és ismételhetőséget biztosítja. A meghajtó forgó kábelrendszerrel rendelkezik, amelyet úgy terveztek, hogy a kábel ne csavarodjon a meghajtó körül. A fókuszmotor a ProScan™III vagy az OptiScan™III vezérlőrendszerrel is vezérelhető.

ES10ZE Fókusz kontroller – Az ES10ZE ideálisan alkalmas a kiterjesztett fókuszálással vagy Z-stackinggel járó alkalmazásokhoz, mivel alacsony költségű, kompakt, mégis nagy teljesítményű rendszert kínál a mikroszkóp fókuszáló mechanizmusának automatizálására. A vezérlő egyértelmű kijelzőn mindig látható az aktuális pozíció, míg a gyors felfelé vagy lefelé történő mozgatáshoz külön vezérlőelemek állnak rendelkezésre, valamint lehetőség van a fókuszmozgás sebességének változtatására. A kézi finom fókuszáláshoz és a könnyű kezelhetőséghez egy kézi fókuszgomb is rendelkezésre áll.

Z-Axis Manuális Fókuszáló blokk – A Prior Scientific koaxiális durva és finom fókuszáló blokkját olyan OEM alkalmazásokhoz tervezték, ahol pontos finom fókuszbeállításra van szükség. A fogasléces rögzítés lehetővé teszi a sima, pontos fókuszálást 29 mm-es mozgástéren keresztül. A nagyméretű durva fókuszmechanizmus csúszókuplungot és feszültségbeállítást tartalmaz. A finomfókusz-beállítás vezérlése a durva fókusztartományban két mikronos osztásban van beosztva. Motoros vezérlés is rendelkezésre áll, és könnyen összekapcsolható a Prior standard fókuszvezérlőinek sorával. A fókuszblokk könnyen hozzáigazítható a különböző szerelési konfigurációkhoz.

Z-Axis Motorizált Fókuszáló állvány – Az FB motoros Z tengelyes állványok sorozatát úgy tervezték, hogy rugalmas, motoros egytengelyes legyen, lehetővé téve az FB203-as modellel az alapvető integrációt, vagy az FB204 vagy FB205-ös modellel az eltolt talppal (FB206 áteső fény esetén) könnyen felszerelhető állványt biztosítva egy XY-állványhoz. Az FB sorozat a legtöbb Prior vezérlővel vezérelhető, és ugyanazokra a szoftverparancsokra reagál, mint a Prior standard H122 fókuszmotorjai.

Brossúra

Prior Fókusz mechanizmusok

Kapcsolat

$title

Stamm Attila

Terméktámogató mérnök
Mikroszkópia
+36202650852
$title

Szállási Bence

mérnök-üzletkötő
Ipari megoldások
+36 20 430 8446

Ajánlatkérés

    Ez is érdekelheti

    Kapcsolódó termékek

    Go to Top