Ipari megoldások

Kezdőlap » Termékek » Prior Ipari tárgyasztalok

Prior Ipari tárgyasztalok

A Prior Scientific precíziós alkatrészek széles választékát kínálja, amelyek alkalmasak ipari alkalmazásokhoz. A Prior alkatrészek könnyen integrálhatók az Ön felsőállású vagy inverz mikroszkópjaiba. Termékeinket a legmagasabb szabványok szerint teszteljük, és Proscan® és Optiscan® vezérlőinkkel vezérelhetők. A lézeres autofókusz ideális a felhasználó számára a kemény, tükröződő minták széles körének gyors leképezéséhez, miközben biztos lehet abban, hogy a képek mindig az optimális fókuszban maradnak. A Prior Scientific szabadalmaztatás alatt álló kézi XY Stage ZDeck Quick Adjust Platform lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a minta XY pozícióját kézzel, zéró elektromos zajjal állítsák be az X és Y tengely gombjain keresztül. Ezenkívül a kézi XY Stage ZDeck egy rendkívül stabil platformot biztosít a felhasználók számára, amely rugalmasan, gyorsan beállítható magasságot biztosít a különböző követelményekhez.

További információk

Gyártó

Felhasználás

,

Leírás

HT1111LC ProScan – 108 x 108 mm mozgástartományú léptetőmotoros ipari XY-asztal – A szilárd vázas állványt felsőállású mikroszkópokhoz és keménységmérő készülékekhez tervezték. A HT1111LC 108 mm x 108 mm-es mozgástartományt, 0,7 mikronos ismételhetőséget és 100 kg súlyt is elbír, valamint a Prior Scientific ProScan vezérlővel együtt használva lenyűgöző, 20 nanométeres felbontást biztosít.

H105-F – 154 x 154 mm mozgástartományú, lapos tetejű léptetőmotoros asztal- A legtöbb függőleges mikroszkóphoz illeszkedő H105-F a precízen megtervezett ProScan® állványok széles választékának része. Nagy mozgástartományának köszönhetően nagyméretű minták, például félvezető ostyák, fotómaszkok és nyomtatott áramköri lapok befogadására alkalmas, így ideális az anyagtudományi alkalmazásokhoz. A cserélhető mintatartók lehetővé teszik, hogy a csúszda a legkülönbözőbb alkalmazásokhoz használható legyen. A nagy felbontás és a kiváló ismételhetőség révén a H105N2F ideális a csúcskategóriás, anyagtudományi alkalmazásokhoz.

H105 – 154 x 154 mm mozgástartományú léptetőmotoros XY asztal- A H105 különösen alkalmas olyan alkalmazásokhoz, amelyek jellemzően nagyméretű mintákat tartalmaznak. Például a félvezető ostyák, fotómaszkok és nyomtatott áramköri lapok széles skálájának letapogatására. A H105 könnyedén befogad 6″-es ostyákat. A H105 fokozat teljesen leképezett a jobb metrikus pontosság érdekében.

H116SPN  – A Prior Scientific motoros tolópadot úgy tervezték, hogy a Nikon vagy Olympus ostyakezelő rendszerek segítségével ostyavizsgálatra lehessen használni. Az asztal nagymértékben csökkenti a kezelői hibákat és a fáradtságot, miközben növeli az ostyák ellenőrzésének sebességét. A H116SPN automatikusan be- és kirakja az ostyákat. Működés közben a siklórendszer automatikusan a megfelelő betöltési pozícióba mozog, és aktiválja a betöltő kapcsolót, értesítve a betöltőt, hogy az ostyatartó készen áll az ostya befogadására. A siklóra történő átrakás után a sikló visszahúzódik, lehetővé téve az ellenőrzést. Az asztal lehetővé teszi a kézi ellenőrzést joystick segítségével, vagy egy előre programozott mintát a teljesen automatizált ellenőrzéshez.

H116 – 255 x 215 mm mozgástartományú léptetőmotoros XY asztal – A H116 asztal alkalmas a legtöbb nagyobb mikroszkóphoz, és könnyedén befogadja a 8 hüvelykes (200 mm-es) ostyákat és a különböző nagyméretű mintákat, így tökéletesen alkalmas a félvezető ostyák, fotómaszkok, lapos kijelzők és nyomtatott áramköri lapok széles körének szkennelésére.

H112 – 302 x 302 mm mozgástartományú léptetőmotoros XY asztal – A H112 ideális a félvezető ostyák, fotómaszkok, lapos kijelzők és nyomtatott áramköri lapok széles skálájának szkennelésére. A H112 könnyen befogad 12 hüvelykes (300 mm-es) ostyákat, és számos robotkaros ostyatöltővel működik. Ezenkívül a H112 átesőfényes alkalmazásokhoz is használható 250 mm x 250 mm-es átesőfényes felülettel.

Kapcsolat

$title

Stamm Attila

Terméktámogató mérnök
Mikroszkópia
+36202650852
$title

Szállási Bence

mérnök-üzletkötő
Ipari megoldások
+36 20 430 8446

Ajánlatkérés

    Ez is érdekelheti

    Kapcsolódó termékek

    Go to Top