Ipari megoldások

Kezdőlap » Termékek » Nikon Inspect-X szoftver 2D röntgen- és CT vizsgálatokhoz

Nikon Inspect-X szoftver 2D röntgen- és CT vizsgálatokhoz

Nikon Inspect-X a 6. generációs, iparágvezető szoftvere Nikon röntgen- és CT-rendszerek számára.

Leírás

Nikon Inspect-X a 6. generációs, iparágvezető szoftver Nikon röntgen- és CT-rendszerek számára. A felhasználói élmény köré tervezve az Inspect-X intuitív és ésszerűsíti a munkafolyamatokat a legeredményesebb röntgenvizsgálat érdekében. Az XT V rendszeren található Inspect-X felhasználóbarát kezelőszervekkel és képalkotási módszerrel egyszerűsíti az összetett ellenőrzéseket a gyors hozzáférésű eszköztárakkal a legfejlettebb megjelenítési és elemzési funkciókkal. Az Inspect-X-szel rendelkező XT V rendszerek lehetővé teszik az új termékcsaládok gyors telepítését percek, órák vagy napok helyett.

Fejlett ellenőrzés a C.Clear képalkotó motorral
Nikon C.Clear képalkotó motorja intelligensen alkalmazkodik a változó röntgenkörülményekhez és a minta pozícióihoz, automatikusan beállítja a képvezérlőket, a kontrasztot és a fényerőt, hogy a legtisztább és legélesebb képeket készítse. A valós idejű módosításokkal és szűrőkkel testreszabhatók a mérések minden minta típushoz és egyéni preferenciák szerint. A C.Clear segítségével a felhasználók gyorsan módosíthatnak a mérési módszereken, ezáltal lehetővé téve a hibák mihamarabbi felismerését, különösen a többszintű BGA vagy összetett összetevők hibáinak nehezen észlelhető esetében. A C.Clear képalkotó motor lehetővé teszi a felhasználók számára az mérési teljesítmény növelését és a rossz eredmények arányának csökkentését, ami elengedhetetlen a jó minőséghez és hatékonysághoz vezet. Az utólagos képszűrők és fejlesztések egész sora alkalmazható bármilyen képre, kiegészítve az aktív C.Clear képalkotó motort. 

Következő generációs hibaelemzés
Az Inspect-X a legfejlettebb vizualizációs és elemzési funkciókat kínálja, a gyors hozzáférésű eszköztárakkal a minták mérésére, valamint a külön elemző eszközökkel az elektronika és a nyomtatott áramköri lapok (PCB) számára. Az új labdarács-tömb (BGA) elemző eszköz hatékony képfeldolgozást, teljesen automatizált elemzést és részletes jelentést tesz lehetővé olyan összetett csomagok ellenőrzésére, mint a Package on Package (PoP) vagy a többrétegű táblák. Erőteljes képfeldolgozó algoritmusával az eszköz pontos eredményeket ad még összetett táblákban is, alul található alkatrészekkel együtt, és lehetővé teszi a testreszabást, hogy automatizált megfelelt/nem-megfelelt ellenőrzési rutinokat építsen fel. Az ellenőrző eszközök széles választéka az alkalmazásokhoz tartozik, ideértve a BGA-t (üregelés, méret, körkörösség, áthidalás), az automatizált többkötésű huzalelemzést, a lyukasztott furat (PTH) elemzést és még sok mást.

X-Tract laminográfia és 3D rekonstrukció
A Nikon X-Tract laminográfiája olyan technika, amely néhány perc alatt 3D-s rekonstrukciókat biztosít a mintáról, hasonlóan a számítógépes tomográfiához (CT). Az X-Tract laminográfiai modul a Nikon Metrology fejlett CT rekonstrukciós szoftver képességeit és a világ vezető rekonstrukciós idejét használja a minta virtuális 3D mikroszakaszainak bármilyen irányban történő előállításához. Az X-Tract eszköz teljesen automatizált felvételt, hatékony képfeldolgozást és részletes jelentést nyújt a belső alkatrészek lenyűgöző képeinek elkészítéséhez. Az X.Tract segítségével a felhasználók jobb betekintést nyerhetnek az összetett és többrétegű csomagokba. A hézagok, repedések és az eltérések mértéke szintén könnyen láthatóvá tehető egy 3D-s struktúra összefüggésében, ami alacsonyabb hamis hívási arányhoz és magasabb termelékenységhez vezet.

Automatizálás és nagy áteresztőképesség
Az XT V rendszerek Inspect-X lehetővé teszi az automatizálási módban történő ellenőrzést a termelékenység maximalizálása és az ellenőrzési rutinok elvégzése érdekében. Az automatizált ellenőrző programok testreszabása a grafikus felület használatával a rendszer minden felhasználójának készült, és nem igényel komplex programozási ismereteket. Az automatizálási módot az ügyfelek egyszerű integrálására tervezték, minden számítógépen olvasható automatizált jelentési funkciókkal, valamint automatizált ellenőrzési rutinok során opcionális vizuális ellenőrzésekkel, amelyek lehetővé teszik az interaktív ellenőrzést. Az automatizálási mód integrálja az elemzőeszközök teljes körét, így az XT V rendszersorozat rendkívül produktívvá válik a PCBA-k, a félvezető alkatrészek és a nagy sűrűségű táblák ismételt ellenőrzéséhez. Az IPC vezérlés lehetővé teszi az XT V rendszerek teljes testreszabását gyártósorokra és ügyfeleknek. 

Kapcsolat

$title

Stamm Attila

Terméktámogató mérnök
Mikroszkópia
+36202650852
$title

Szállási Bence

mérnök-üzletkötő
Ipari megoldások
+36 20 430 8446

Ajánlatkérés

    Brossúra

    Nikon Inspect-X szoftver 2D röntgen- és CT vizsgálatokhoz

    Ez is érdekelheti

    Kapcsolódó termékek

    Go to Top