Ipari megoldások

Kezdőlap » Termékek » XT H 225 ST 2X röntgen CT rendszer

XT H 225 ST 2X röntgen CT rendszer

Új röntgen CT-rendszer fokozott ellenőrzési kapacitással és kétszeres hatékonysággal.

Leírás

Hosszú évek óta a röntgen CT-t (számítógépes tomográfiát) laboratóriumokban alkalmazták minták, például kövületek és műtárgyak belsejének ellenőrzésére. A közelmúltban ez az értékes technológia a minőség-ellenőrzési alkalmazások gyártási környezetébe került. Képes roncsolásmentesen észlelni az alkatrészek és szerelvények belső tereit, sorjáit, repedéseit és egyéb hibáit, beleértve azokat, amelyeket additívan gyártottak. Ugyancsak metrológiai eszközként szolgál a dimenziók megfelelőségének biztosítására, mind belsőleg, mind külsőleg, nagy pontossággal.

A Nikon Metrology kiemelkedő képminőségének középpontjában a világelső röntgenforrástechnika áll. Ahol a versenytárs modellek kettős csőbeállításokat igényelnek a rugalmasság érdekében, a Nikon egyedülálló házi röntgenforrásának kialakítása az XT H 225 ST 2x-ben lehetővé teszi, hogy akár 4 célfej is elférjen ugyanazon röntgencső-alapon, ami egyedi rugalmasság és teljesítmény egyetlen csőből.

A könnyen cserélhető röntgensugárzók lehetővé teszik a minták széles körének optimalizálását, kínálva egy mikron alatti tulajdonságú felismerésű átviteli célpontot a 225 kV-os reflexiós célponton keresztül (egyedülálló többfémes cél opcióval) a világ egyetlen forgó céltervéhez kiemelkedő teljesítmény.

Automatizálás és integráció

Az XT H sorozat automatizálási módokat kínál a CT termelékenységének maximalizálása érdekében. Az automatizált gyártási munkafolyamatok teljesen testreszabhatók, automatikus szkenneléssel, rekonstrukcióval és adatelemzéssel. A házon belüli CT Pro szoftver világszerte vezető rekonstrukciós időket kínál a Nikon Metrology szakszerűen konfigurált, nagy teljesítményű számítógépes specifikációival, alapfelszereltségként képjavító és műtárgy eltávolító lehetőségekkel.

Az IPC kommunikáció révén történő teljes irányítással az XT H sorozat automatikus rakodókkal és utólagos robot-felszereléssel konfigurálható a teljes automatizálás és a gyártósorba történő zökkenőmentes integráció érdekében. A kiváló képminőség és a vezető rekonstrukciós idők biztosítása után testreszabható elemzési eszközök állnak rendelkezésre a házon belüli és az iparág összes vezető, harmadik féltől származó szoftverével kompatibilis adatkimenettel a minta-specifikus elemzés automatizálásához.

Brossúra

XT H 225 ST 2X röntgen CT rendszer

Kapcsolat

$title

Stamm Attila

Terméktámogató mérnök
Mikroszkópia
+36202650852
$title

Szállási Bence

mérnök-üzletkötő
Ipari megoldások
+36 20 430 8446

Ajánlatkérés

    Ez is érdekelheti

    Kapcsolódó termékek

    Go to Top