Labor- és hűtéstechnika

Kezdőlap » Termékek » Junior LB 9509 hordozható csöves luminométer

Junior LB 9509 hordozható csöves luminométer

A Junior kicsi, hordozható csöves luminométer mindennapos használatra tervezve glow-típusú biolumineszcens és chemilumineszcens technológiával.

Kiválóan alkalmazható az alábbi felhasználási területeken: orvosbiológiai kutatások, klinikai diagnosztika, higiénia monitoring, biotechnológiai folyamatellenőrzés,vízminőség ellenőrzése.

További információk

Gyártó

Felhasználás

, , ,

Leírás

Érzékenység

A Junior detektora state-of-the-art ultra gyors egyfoton-számlálóból és csendes fotomultiplierből áll.  A különösen érzékeny alkalmazásokra speciális detektorral felszerelt modell rendelhető, mely eléri az 50 amol ATP mérési tartományt.

Dinamikus tartomány

A Berthold Technologies egyfoton-számláló elektronikája és a válogatott fotomultiplier csövek garantálják a széles dinamikus tartományt. Alacsony és magas intenzitású jelek egyaránt mérhetők anélkül, hogy beállításokon a felhasználónak változtatnia kellene.

Megbízhatóság

A detektorok szigorú megválasztása feleslegessé teszik a készülékek napi cserélgetését, így a mérések megbízhatóak lesznek.

Sokoldalúság

A mérő kamra egyedi kialakításának köszönhetően különböző méretű és fajtájú csövek alkalmazhatók: hagyományos Lumi ampullák, mikro centrifuga csövek, Eppendorf csövek és 4 ml-es zárható ampullák.

Függetlenség

A Junior újratölthető elemeinek köszönhetően kötetlenül használható bármely laborban vagy akár terepen. Áramforrás csatlakoztatásakor az elemek automatikusan töltődnek.

Hordozhatóság

Mindössze 2 kg-os tömegével és kis méretével a Junior könnyen hordozható az egyes helyszínek között. Praktikus fém hordozótáskával szállítjuk, melyben a készülék mellett tartozékai is könnyen és biztonságosan szállíthatók.

Könnyű használat

A készüléket grafikus kijelzővel és billentyűzettel láttuk el, így könnyen kezelhetőek a protokollok, a helyszínek és a mérések RLU értékei. Továbbá piros, sárga és zöld LED-ek igazítanak el a jelérzékelés értékelésében: limit felett vörös, az alatt zöld, a kettő között sárga fény világít.

Gazdaságosság

A grafikus kijelző csak a készülék használatakor világít, energiatakarékosság végett üres járatban automatikusan kikapcsol.

Intelligens memória

Akár 2000 mérési eredmény tárolható a készülék memóriájában. A mérési ideje és helye szerint könnyen szűrhetőek az adatok, így rendezetten tölthetők le számítógépre.

 • Riporter gén assay-k
 • Chemilumineszcencia
 • Receptor kötődési tanulmányok
 • Reactive Oxygen Species (ROS)
 • Víz és talaj toxicitás
 • ATP determinálás

Brossúra

Junior LB 9509 hordozható csöves luminométer

Kapcsolat

$title

Dobák Tamás

Ügyvezető
Labortechnika üzletág
+36209419956
$title

Schwikker László

Szaktanácsadó
Labortechnika üzletág
+36209350316
$title

Horváth Attila

Mérnök üzletkötő
Labortechnika üzletág
+36205695705
$title

Röthler Bálint

Biológus üzletkötő
Labortechnika üzletág
+36209714369

Ajánlatkérés

  Ez is érdekelheti

  Kapcsolódó termékek

  Go to Top