‹ VÁLTÁS NORMÁL NÉZETRE
Auroscience

Professzionális laborberendezések, mikroszkópok forgalmazása

Nikon Ts2R inverz biológiai mikroszkóp

Nikon

Megosztás:

Az ECLIPSE Ts2R egy kompakt inverz kutató mikroszkóp, amit a megfigyelési módszerek széles palettájával konfigurálhatunk. A megfigyelési módszerek széles köre, a kis test és könnyű használhatóság közvetlenül szolgálja a kutató laborok igényeit és gyorsítja a munkafolyamatot.

A hagyományos kontraszt módszereken kívül az ECLIPSE Ts2R-t sokoldalú megfigyelési módok jellemzik, beleértve a fázis kontraszt, DIC, Hoffmann Modulációs kontrasztot és az EMBOSS Contrast-ot. Kompatibilis válogatott és tökéletes minőségű optikai kiegészítőkkel, hasonlóan működik, mint a Ti inverz kutató mikroszkóp és tiszta, tű éles képeket ad.

Az új „Emboss Contrast” és a „Nikon Advanced Modulation Contrast” összehasonlítása

NAMC /20x
Emboss Contrast / 20x

Az Emboss Contrast egy költséghatékony optikai technika, amely nem igényel költséges optikát. Csupán bright-field objektívek és 2 kontraszt csúszka felhasználásával az Emboss Contarst pszeudo-3D és csillogásmentes képeket ad vastag mintákról is, mint például IPS sejtekről, amelyek hagyományos fázis kontraszt technikánál fénykoszorútól szenvednének. Ezen felül az Emboss Contrast kompatibilis üveg és műanyag sejtkultúra kamrákkal, ami nagyon változatos technikává teszi.

Vissza a Nikon inverz biológiai mikroszkópokhoz

További információ, ajánlatkérés

Ha további kérdései lennének az oldalon található termékekkel kapcsolatban, vagy árajánlatot szeretne kérni, kérjük hívja kollégánkat az alábbi elérhetőségeken, vagy küldjön üzenetet űrlapunk segítségével!

Kun András üzletágvezető
Dr. Kun András
Üzletágvezető

Nikon mikroszkópia, képalkotás

Tel: (20) 342 7807
Ajánlatkérés, üzenet

Kapcsolódó termékek

 
görgetés az oldal tetejére