FénymikroszkópiaFénymikroszkópia

Kezdőlap » Termékek » Eclipse Ti2 inverz biológiai mikroszkóp sorozat

Eclipse Ti2 inverz biológiai mikroszkóp sorozat

Kifejezetten kutatási célokra kifejlesztett mikroszkóp, amelynek három különböző típusa (Ti2‑U, Ti2-A, Ti2-E) a tudományos kutatások bármely területén felhasználható.

További információk

Felhasználás

,

Gyártó

Leírás

A Ti2 inverz mikroszkópok új optikai, fluoreszcenciás és DIC rendszere kimagaslóan megfelel a legfejlettebb „cell-imaging” alkalmazási technikák elvárásainak. Az egyedülálló Nikon fejlesztések emelik ezt a mikroszkópot a legmagasabb felhasználói igények szintjére.

Ahogy a kutatási trendek a nagyszabású, rendszerszintű megközelítések felé fejlődnek, egyre nagyobb az igény a gyorsabb adatgyűjtésre és a nagyobb átviteli képességekre. A nagy formátumú kameraérzékelők fejlesztése és a PC-k adatfeldolgozási képességeinek fejlesztése megkönnyítette az ilyen kutatási tendenciákat. A Ti2 példátlan, 25 mm-es látómezőjével a skálázhatóság következő szintjét biztosítja, lehetővé téve a kutatók számára, hogy valóban maximalizálják a nagy formátumú detektorok hasznosságát, és a jövőben biztosítsák az alapvető képalkotó platformjukat, miközben a kameratechnológiák gyors ütemben fejlődnek.

Brossúra

Eclipse Ti2 inverz biológiai mikroszkóp sorozat

Kapcsolat

$title

Stamm Attila

Terméktámogató mérnök
Mikroszkópia
+36202650852
$title

Dr Kun András

Üzletágvezető
Képalkotás üzletág
+36 20 342 7807
$title

Sidó Orsolya

Kereskedelmi asszisztens, közbeszerzési referens
Közbeszerzések
+36 1 242 1390

Ajánlatkérés

    Ez is érdekelheti

    Kapcsolódó termékek

    Go to Top