‹ VÁLTÁS NORMÁL NÉZETRE
Auroscience

Professzionális laborberendezések, mikroszkópok forgalmazása

Inverz biológiai mikroszkópok

Nikon

Megosztás:

Sejttenyészetes laboratóriumi illetve kutatási célra kifejlesztett stabil vázszerkezetű, könnyen kezelhető mikroszkópok. A hagyományos CFI60-as objektívrendszer mellett maximális bővíthetőséget nyújtanak.

Nikon Eclipse Ts2 és Ts2R inverz mikroszkópok, 2016-os modellek

A Nikon Instruments Inc. örömmel jelenti be, hogy az ECLIPSE Ts2R and ECLIPSE Ts2 inverz mikroszkópok elnyerték az iF International Forum Design GmbH által szponzorált iF Gold Award rangos tervezői díját. Az ECLIPSE Ts2R és ECLIPSE Ts2 mikroszkópokat a Termék Kategóriában (Industry/Skilled Tardes) díjazták a készülékek áramvonalas, helytakarékos, ergonómikus kivitelezése és továbbfejlesztett funkcionalitása miatt.

Ebben az évben 5295 termék és szolgáltatás nevezett be 53 országból, amiket az iF Design Award zsűrije megvizsgálta, értékelte és 1821 terméknek adott díjat, közülük 75 kapott iF Gold Award díjat.

Az iF zsűrije szerint az ECLIPSE Ts2/Ts2R egy mikroszkópcsalád két összetéveszthetetlen tagja. A készüléket annak összetettsége miatt nehéz volt kialakítani, de elképesztő sikerrel tudták megvalósítani. A tervezők szerint hatalmas kihívás volt egy ilyen szintű komplexitást egy erős és letisztult dizájnba átültetni. Mindre részletre odafigyeltek.

Mind az ECLIPSE Ts2R, mind az ECLIPSE Ts2 rendszer rendelkezik a Nikon legfrissebb forma fejlesztéseivel, amivel tovább javítják a megfigyelések hatékonyságát és pontosságát.

  • Fejlesztett mikroszkóp test: Mindkét modell kompakt, stabil és tartós testtel rendelkezik, helytakarékos és könnyen illeszkedik inkubátorba vagy szövettenyésztő kamrába.
  • Áramvonalas, ergonómikus működés: a mikroszkópot könnyen válthatjuk áteső fényes és epi-fluoreszcens vizsgálatok között az ügyesen elhelyezett vezérlők segítségével és az alacsonyabb asztal magasságú Ts2R csökkenti a működés közbeni fáradtságos munkát és a gyakori mintacserét.
  • LED-alapú átesőfényes és epi-fluoreszcenciás megvilágítás: kiküszöböli a beállítást és a gyakori izzó cserét, miközben fényes és homogén megvilágítást biztosít.
  • ÚJ Emboss Contrast technika: az új költséghatékony kontraszt technika pszeudo-3D képeket ad vastag mintákról és kompatibilis sokféle sejtkultúra flaskákkal, beleértve a műanyag edényeket.

Nikon Eclipse Ti2 inverz biológiai mikroszkóp

Kifejezetten kutatási célokra kifejlesztett mikroszkóp, amelynek három különböző típusa(Ti2‑U, Ti2-A, Ti2-E) a tudományos kutatások bármely területén felhasználható. A Ti2 inverz mikroszkóp új optikai, fluoreszcenciás és DIC rendszere kimagaslóan megfelel a napjainkban legfejlettebb „cell-imaging” alkalmazási technikák elvárásainak. Az egyedülálló Nikon fejlesztések emelik ezt a mikroszkópot a legmagasabb felhasználói igények szintjére.

Vissza a Nikon mikroszkópok terméklistára

További információ, ajánlatkérés

Ha további kérdései lennének az oldalon található termékekkel kapcsolatban, vagy árajánlatot szeretne kérni, kérjük hívja kollégánkat az alábbi elérhetőségeken, vagy küldjön üzenetet űrlapunk segítségével!

Kun András üzletágvezető
Dr. Kun András
Üzletágvezető

Nikon mikroszkópia, képalkotás

Tel: (20) 342 7807
Ajánlatkérés, üzenet

Kapcsolódó termékek

 
 
görgetés az oldal tetejére