Termékkatalógus

Kezdőlap » Tisztaságvizsgálat
  • A Media Cybernetics 1981-ben alakult, és több mint 30 éve vezető szerepet tölt be a képelemző szoftvermegoldások területén. Zászlóshajó szoftverplatformjuk, az Image-Pro testreszabható interfészeket kínál az iparágak széles skáláján, beleértve a feldolgozóipart, az élettudományokat, az anyagkutatást, a biztonságtechnikát és a természeti erőforrásokat. Az Image-Pro szoftver rugalmasságot biztosít olyan eszközökkel, mint az intelligens szegmentálás, a gépi tanulás, a képfelvétel, az automatizálás és a jelentéskészítés, amelyek egyszerűsítik a munkafolyamatokat. Az Image-Pro további modulokkal és APPS-ekkel kombinálva tovább bővítheti a funkcionalitást.
  • A Nikon NIS-Elements platform egy olyan befektetés, amely a folyamatosan változó protokollokat, új technológiákat és rendszerkomponenseket célozza meg. A NIS-Elements frissíthetőségével, valamint az oktatás és a navigáció egyszerűségével olyan erőforrást hoz létre, amely könnyen továbbadható laboratóriumok és kutatások későbbi generációinak.
  • Az egyszerűen csak „Filters”-nek nevezett rendszer célja a szűrők tisztaságának elemzése az ISO 16232 és ISO 4406 nemzetközi szabványoknak megfelelően. Legfontosabb előnyei a reprodukálható mérés, pontosság, stabilitás és megbízhatóság.
Go to Top