Ipari megoldások

Kezdőlap » Termékek » Nexiv VMZ-S3020 CNC videó-mérőrendszer

Nexiv VMZ-S3020 CNC videó-mérőrendszer

A készüléket nagy pontosság, nagy sebesség és kiváló használhatóság jellemzi. Mikroszinten valósítja meg a tolerancia-kezelést. Kompakt rendszeren belül eléri a videómérési teljesítmény csúcsát.

Leírás

A Nikon kiváló optikája nagy pontosságot és ismételhetőséget biztosít a látómezőben, növelve a mérés sebességét. A VMZ-S3020 300 x 200 x 200 (X x Y x Z) mm mozgástartományt kínál kis alkatrészek mérésére, mint például a félvezetők, elektronikus és mechanikus alkatrészek.

A mérés programozásának támogatása

A Nexiv AutoMeasure szoftver nagy pontosságú, nagy sebességű, könnyű mérést valósít meg számos értékes funkcióval. Egy fontos új funkció támogatja a mérési program létrehozásának folyamatait. A mérési pont kiválasztásával a rendszer több beállítást kezel és automatikusan létrehozza a mérési program kódját.

Erős nagyítású nagyítófejek: 4-es típus, TZ

A 4-es típus és a TZ modellek a Nikon 15x és 120x zoom optikájával rendelkeznek, amelyek most erőteljesebb nagyítással és magasabb NA-val (0.46) bővültek. A 4-es típushoz episzkópikus, diaszkópikus és 8 szegmenses kör alakú LED megvilágítás tartozik. A TZ modell episzkópikus, diaszkópikus és darkfield LED megvilágítást kapott.

Brossúra

Nexiv VMZ-S3020 CNC videó-mérőrendszer

Kapcsolat

$title

Stamm Attila

Terméktámogató mérnök
Mikroszkópia
+36202650852
$title

Szállási Bence

mérnök-üzletkötő
Ipari megoldások
+36 20 430 8446

Ajánlatkérés

    Ez is érdekelheti

    Kapcsolódó termékek

    Go to Top