Ipari megoldások

Kezdőlap » Termékek » NEXIV VMZ-S4540 és VMZ-S6555 videó-mérőrendszerek

NEXIV VMZ-S4540 és VMZ-S6555 videó-mérőrendszerek

Új in-line, automatizált méretmérő rendszerek a NEXIV sorozatból.

Leírás

A NEXIV CNC videó-mérőrendszer automatikusan meg tudja mérni az alkatrészek méreteit a Nikon világhírű optikai és képfeldolgozó technológiájának segítségével.
Az alkatrészek rögzített képeinek elemzésével, a tárgyak éleinek nagy pontossággal és sebességgel történő detektálásával lehetővé válik az alkatrészek gyors mérése, rendelkezzenek akár egyszerű akár összetett jellemzőkkel.
A kisebb méretű, nagyobb teljesítményű alkatrészek mérése iránti igény növekedésével, és az autókba szerelt elektronikus alkatrészek számának növekedésével, egyre nagyobb szükség van olyan videó-mérőrendszerekre, amelyek több alkatrészt mérnek nagyobb sebességgel az automatizált gyártósorokon.
A NEXIV VMZ-S sorozat ezt a megnövekedett teljesítményt a korábbi modell, a NEXIV VMZ-R sorozat teljesítményének fenntartásával és javításával valósította meg. Novemberben 2020-ban a Nikon kiadta az új VMZ-S rendszerek sorában az elsőt, a VMZ-S3020 modellt, amely a NEXIV sorozat negyedik generációjának része. A VMZ-S4540 és a VMZ-S6555 most csatlakozik és bővíti ezt a termékcsaládot, és az új rendszerek tökéletes megoldást jelentenek a közepes és nagyméretű alkatrészek számára vagy akár több alkatrész betöltésére is.

Brossúra

NEXIV VMZ-S4540 és VMZ-S6555 videó-mérőrendszerek

Kapcsolat

$title

Stamm Attila

Terméktámogató mérnök
Mikroszkópia
+36202650852
$title

Szállási Bence

mérnök-üzletkötő
Ipari megoldások
+36 20 430 8446

Ajánlatkérés

    Ez is érdekelheti

    Kapcsolódó termékek

    Go to Top