Ipari megoldások

Kezdőlap » Termékek » ASH Omni Core digitális mikroszkóp rendszer

ASH Omni Core digitális mikroszkóp rendszer

A különféle vizsgálatok igényei és követelményei eltérnek egymástól, ezért az Omni Core egy olyan digitális mikroszkóp platform, amely többféle igényt is képes kielégíteni.

Fő funkciók: dxf import, image stacking (fókuszsorozat), e-mail küldés, hálózatba történő dokumentáció, 2D mérés, szöveges jegyzetek és rácsháló lemezek, felhasználói  jogosultságok kezelése, lencsetorzítás korrekciója, egymásra vetített képek összehasonlítása, egymás mellett elhelyezkedő képek összehasonlítása.

Leírás

Az Omni Core platform nagy teljesítményű képfeldolgozó és irányító rendszerrel rendelkezik, amellyel tökéletes minőségű, full HD minőségű, másodpercenként 60 felvételt tartalmazó élő videók készíthetőek. A mikroszkóp ezzel a teljesítménnyel alkalmas a minőségellenőrzési, tesztelési, átdolgozási, összeszerelési, vizsgálati és dokumentációs feladatok széles skálájának elvégzésére. Az Omni grafikus felhasználói felülete (GUI) egy egyedi tervezésű, egérrel irányítható felület, amely lehetővé teszi az alkalmazások teljes eszköztárának intuitív és hatékony működését és irányítását. Az Omni core mikroszkóp a felhasználó egyedi vizsgálati és elemzési igényeinek megfelelően konfigurálható, haladó szintű vizsgálatokkal és az Omni szabadalmaztatott mérési applikációval. Az Omni mikroszkóp ergonómiai tervezése növeli a munkahelyi produktivitást és hatékonyságot egy sor iparági területen, például az orvosi műszerek, az elektronikai eszközök és a finommechanikai termékek vizsgálata során.

Az Omni digitális mikroszkóp úgy lett kialakítva, hogy a digitális mikroszkópok világában eddig elérhető egyik legjobb felhasználói élményt biztosítsa. Alaposan megvizsgáltuk, hogy a szakemberek miként használják a digitális mikroszkópokat, és figyelembe vettük a visszajelzéseiket. Ez a folyamat többféle innovációt tett lehetővé:

  • Nagy teljesítményű, beépített digitális mikroszkóp szoftver, amely asztali számítógép nélkül is képes bonyolult képalkotási feladatok végrehajtására.
  • Ez a szoftver bővíthető és kiterjeszthető, amivel növelhető az elérhető funkciók köre.
  • Intuitív szoftver kezelőfelület, amely mindenki számára lehetővé teszi az anyagok gyors vizsgálatát és szabadalmaztatott mérését.
  • Az Omni hardvere egyedi kialakítású, amely a lehető legkisebb méretben teszi lehetővé a lehető legmagasabb teljesítményt.
Zoom tartomány 2.2x – 132.2x
Működési hőmérséklet Tárolás: -10 Celsius – 60 Celcius, Működés: 5 Celcius – 40 Celcius
Kamera 1920 x 1080 felbontás 60fps 30x optikai, 2x digitális
Képrögzítés Belső képrögzítés 16gb. USB képrögzítés képátvitel PC-re USB kábelen keresztül
Monitor kapcsolódás HDMI/DVI
Teljesítmény 24W
Monitor HD Ready or Full HD (ajánlott)
Méretek 216mm x 125mm x 136mm
Input/Output HDMI Out USB 2.0 Port x 4 RJ45 Ethernet Connector (for networking) General Purpose IO x 3 DC Power Jack (24V)
Súly 1.75Kg

Brossúra

ASH Omni Core digitális mikroszkóp rendszer

Kapcsolat

$title

Stamm Attila

Terméktámogató mérnök
Mikroszkópia
+36202650852
$title

Szállási Bence

mérnök-üzletkötő
Ipari megoldások
+36 20 430 8446

Ajánlatkérés

    Ez is érdekelheti

    Kapcsolódó termékek

    Go to Top