Ipari megoldások

Kezdőlap » Termékek » Eclipse MA100N ipari inverz mikroszkóp

Eclipse MA100N ipari inverz mikroszkóp

Az MA100N egy kompakt inverz mikroszkóp, amelyet bright field és egyszerű polarizációs megfigyelésekre terveztek. A különféle iparágak gyártói- és minőségbiztosítási részlegeinek kéréseire válaszul a Nikon kifejlesztette ezt az egyszerű, de tartós modellt, amely lehetővé teszi a nagy kontrasztú képek megfigyelését és rögzítését. Ezenkívül a nagy intenzitású LED megvilágítás csökkenti a lámpa gyakori cseréjének szükségességét.

Leírás

Megvilágítás

A hagyományos halogén megvilágításhoz képest ezek a nagy intenzitású LED-források csak körülbelül egyharmadát igénylik az áramfogyasztáshoz, és körülbelül 30-szor hosszabb ideig tartanak. Az MA100N biztosítja a stabil mintavételezést, egyenletes színhőmérséklet mellett, különböző fényintenzitás mellett is.

Kompakt kialakítás

Az MA100N egy LED megvilágításra kijelölt modell, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a lábnyom mintegy 11% -át megtakarítsák, és több telepítési lehetőségük legyen.

Tárgylemez

A Nikon kifejlesztette az új MA-SR-N rectangular tárgylemezt, kifejezetten az MA100N-hez. A háromlemezes szerkezet kiváló kontrollt és tartósságot biztosít a mikroszkóp számára a nehéz minták, például a daráló gyantára szerelt minták megfigyeléséhez.

 • Kohászat, Fémgyártás
 • Öntöttvas nodularitás és pelyhek elemzése,
 • Szemcse-méretezés
 • Felületvizsgálat
 • Antenna, távcső optika
 • Telekommunikáció és elektronika
 • Mobiltelefonok, borotvák és órák vizsgálata

Brossúra

Eclipse MA100N ipari inverz mikroszkóp

Kapcsolat

$title

Stamm Attila

Terméktámogató mérnök
Mikroszkópia
+36202650852
$title

Szállási Bence

mérnök-üzletkötő
Ipari megoldások
+36 20 430 8446

Ajánlatkérés

  Ez is érdekelheti

  Kapcsolódó termékek

  Go to Top