Ipari megoldások

Kezdőlap » Termékek » INSPECTIS HD-010-WEB-KIT digitális mikroszkóp web konferenciához

INSPECTIS HD-010-WEB-KIT digitális mikroszkóp web konferenciához

Az Inspectis digitális mikroszkóp kiváló képminőséget és nagy fókusz-mélységet biztosít. Az egyedülálló ergonómikus kialakítás 228 mm-es munkatávolsággal és a könnyen hozzáférhető vezérlőegségekkel lehetővé teszi, hogy a kezelők kényelmesen, jó munkapozícióban ülhessenek és hatékonyan végezhessék el az optikai ellenőrzési feladatokat.

Az opcionális beépített lézermutató (-L) az érdeklődési területet célozza meg, és segíti annak elhelyezését a képernyőn. Az Inspectis C12 ESD védettséggel (-E) is rendelhető a szükséges környezetekhez.

További információk

Gyártó

Felhasználás

,

Leírás

Real Life HD

Digitális mikroszkóp technológiai csomag távoli webes találkozókhoz az Interneten keresztül könnyen hozzáférhető, általános telekommunikációs alkalmazásokon keresztül.

Kiváló minőségű kommunikációt és részletes nagyított digitális mikroszkóp képek megosztását biztosítja másokkal a világ bármely pontján a szokásos webkamera alapú konferencia rendszerek segítségével.

Plug & Play, illesztőprogram nélküli rendszer

Az Inspectis Real Life digitális mikroszkópok csak egyszerű csatlakozást igényelnek a számítógépekhez. Kompatibilis a Windows, Mac, Linux és Chrome OS rendszerekkel.

Két ipari formában kapható. Magasan integrált Plug & Play rendszer szilárd állvánnyal és beépített megvilágítással, vagy moduláris rendszer egykaros gém állvánnyal és libanyakú LED mátrixfénnyel.

Brossúra

INSPECTIS HD-010-WEB-KIT digitális mikroszkóp web konferenciához

Kapcsolat

$title

Stamm Attila

Terméktámogató mérnök
Mikroszkópia
+36202650852
$title

Szállási Bence

mérnök-üzletkötő
Ipari megoldások
+36 20 430 8446

Ajánlatkérés

    Ez is érdekelheti

    Kapcsolódó termékek

    Go to Top