Ipari megoldások

Kezdőlap » Termékek » INSPECTIS U30s LWD Overlay Assisted Inspection (OAI) rendszer

INSPECTIS U30s LWD Overlay Assisted Inspection (OAI) rendszer

Az OAI rendszerek kompromisszumok nélküli Ultra HD teljesítményt és kiterjesztett látómezőt nyújtanak az összeszerelt NYÁK-k, megmunkált alkatrészek és mikromechanikák gyors és megbízható átfedéses ellenőrzéséhez nagy látómezőben és nagy mélységélességben.

További információk

Gyártó

Felhasználás

,

Leírás

Időzítő által vezérelt intervallum kijelző OAI (Overlay Assisted Inspection)

4K digitális mikroszkóp rendszercsomag prémium képminőséggel, előre konfigurálva az OAI számára. LWD (Long Working Distance) állvánnyal, nagy talppal és NYÁK tartóval felszerelve.

Az INSPECTIS © OAI szoftver működteti

Fejlett képnézet, átfedés, összehasonlítás, kommentárok és segédprogramok valós idejű digitális kamera vezérléssel. Helyezze az élő videót egy referencia képre időzítő által vezérelt intervallum kijelzővel. Hatékony eszköz a különböző tárgyak méreteinek és alakjainak ellenőrzésére. Innovatív félautomata ellenőrző eszköz a hiányzó alkatrészek, a hibás polaritások, a helytelen elhelyezés és egyéb hibák azonosítására az összeszerelt NYÁK-on, in-line és off-line.

Ergonomikus használatra tervezték

Az Inspectis U30s-WD500 digitális kamera könnyebbséget jelent a szemek, a nyak és a vállak számára. A meghosszabbított 495 mm-es munkatávolság tiszta és rendezett teret biztosít a tárgyak vizsgálatához, amelyeket közvetlenül a monitor előtt figyelhet meg. Kényelmesen ül, jó munkapozícióban, és hatékonyan hajtja végre az OAI optikai ellenőrzési feladatait.

Brossúra

INSPECTIS U30s LWD Overlay Assisted Inspection (OAI) rendszer

Kapcsolat

$title

Stamm Attila

Terméktámogató mérnök
Mikroszkópia
+36202650852
$title

Szállási Bence

mérnök-üzletkötő
Ipari megoldások
+36 20 430 8446

Ajánlatkérés

    Ez is érdekelheti

    Kapcsolódó termékek

    Go to Top