Ipari megoldások

Kezdőlap » Termékek » Eclipse L200N sorozat – IC vizsgáló mikroszkópok

Eclipse L200N sorozat – IC vizsgáló mikroszkópok

CFI60 optikát tartalmaz a 200 mm-es ostyák és maszkok hibátlan ellenőrzéséhez.
A Nikon kiváló CFI60 LU / L optikai rendszerével és egy rendkívüli új megvilágítási rendszerrel kombinálva ez a mikroszkóp nagyobb kontrasztú, nagy felbontású képeket és háromszor fényesebb darkfield képeket biztosít, mint korábban. Önállóan vagy ostyatöltőkkel kombinálva az L200 sorozat kivételesen pontos optikai ellenőrzést végez az ostyák, fotómaszkok, retikulumok és egyéb hordozók felett.

Leírás

Szennyezés elleni védekezés
Ezeknek a mikroszkópoknak a testét elektrosztatikus kisülési bevonattal látják el, hogy megakadályozzák az idegen részecskék tapadását a mikroszkópba. Ezenkívül a motoros orrlap árnyékolt középmotort használ, amely befogja az idegen részecskéket, megakadályozva, hogy a mintára essenek.

Nagy intenzitású halogén megvilágítás
A nagy intenzitású 12V-50W halogén megvilágító (LV-LH50PC) nagyobb fényerőt biztosít, mint egy 12V-100W halogén megvilágító, fele energiafogyasztással. Ez az új lámpaház egy hátsó tükröt és optimalizált izzószálméretet tartalmaz, hogy hatékony és egyenletes megvilágítást biztosítson a pupilla síkján, amely kritikus egy optikai síkon.

Továbbfejlesztett DIC mikroszkópia
A Nikon CFI LU Plan célkitűzései lehetővé teszik több megfigyelési technika használatát, beleértve a világos, sötét és a Nomarski DIC-et egyetlen cél felhasználásával. A DIC-hez egyszerűen helyezzen be egyetlen Nomarski-prizmát az orrlapkába, amely minden nagyítási tartományban használható.

SEMI S2-0200/S8-0600-nak megfelelő kialakítás
A SEMI-kompatibilis kialakítással rendelkező kezelőszervek és gombok alacsonyan és közel vannak a kezelőhöz, miközben a szempont az ideális magasságban van a kényelmes működés érdekében. Mivel a kezelőszervek kényelmesen a mikroszkóp alapjában helyezkednek el, a kézmozgás minimális, lehetővé téve a koncentrálást az ellenőrzési folyamatra. A szemlencsét közelebb helyezzük a kezelőhöz, hogy egy merevebb üléstartást vehessen fel. Ez a kezelőt a színpadtól távolabb helyezi el, hogy ergonomikusabb és biztonságosabb nézőpozíciót biztosítson.

 • Antennák
 • Távközlés és elektronika
 • Ostyák
 • Távcső optika
 • Mobiltelefonok, borotvák és órák

Brossúra

Eclipse L200N sorozat - IC vizsgáló mikroszkópok

Kapcsolat

$title

Stamm Attila

Terméktámogató mérnök
Mikroszkópia
+36202650852
$title

Szállási Bence

mérnök-üzletkötő
Ipari megoldások
+36 20 430 8446

Ajánlatkérés

  Ez is érdekelheti

  Kapcsolódó termékek

  Go to Top