Ipari megoldások

Kezdőlap » Termékek » Konfigurálható röntgen és CT burkolatrendszerek

Konfigurálható röntgen és CT burkolatrendszerek

A Nikon fejlett, nagyméretű röntgen- és CT burkolat-rendszerei maximális sokoldalúságot biztosítanak, a konfiguráció rugalmasságával a legigényesebb vizsgálati követelményeknek is megfelelnek.

Leírás

A Nikon Metrology nagyméretű röntgen- és CT-szkennelő burkolat-rendszerei az iparág vezető röntgensugaras technológiáját, ultrapontos manipulátorkonstrukcióját, intuitív szoftverét és fejlett szkennelési üzemmódjait kínálják, így a rendelkezésre álló legképzettebb szabványos CT-rendszereket állítják elő.

Ezek a nagy vizsgálati térfogatú rendszerek többféle forrást és detektort támogatnak, és testre szabottan konfigurálhatók a repülőgépipar, az autóipar, a gyártás, az elektronika, az öntvények, a műanyagok, a fogyasztási cikkek és még sok más felhasználási terület számára. A precíziós röntgen- és CT-szkennelés olyan alkalmazásokat tesz lehetővé töbek között, mint a fordított mérnöki munka, az alkatrész-CAD összehasonlítás, a részletes hibaelemzés, a fejlett anyag- és biológiai szerkezetkutatás, a digitális archiválás.

Nagy energiájú röntgenforrás-technológia

A Nikon röntgen- és CT-rendszerek kiváló képminőségének középpontjában a fejlett, saját tervezésű, világelső, 180 kV-tól 450 kV-ig terjedő röntgenforrás-technológia áll. A világ egyetlen nagy energiájú 450kV-os mikrofókuszos röntgenforrása és a nagy fényerejű forgó céltárgy technológia a piacon kapható összes többi mikrofókuszos rendszerhez képest jobb képfelbontást eredményez, és sokkal jobbat, mint a minifókuszos forrásokkal elérhető felbontás. Ez gyorsabb CT-adatgyűjtést tesz lehetővé azáltal, hogy egy adott idő alatt több röntgenfelvételt készíthetünk a képminőség feláldozása nélkül, illetve nagyobb adatpontosságot és felbontást biztosít ugyanabban az időben. Egy 450 kV-os mikrofókusz és egy 450 kV-os minifókusz forrás kombinálható egy rendszer-konfigurációban.

Brossúra

Konfigurálható röntgen és CT burkolatrendszerek

Kapcsolat

$title

Stamm Attila

Terméktámogató mérnök
Mikroszkópia
+36202650852
$title

Szállási Bence

mérnök-üzletkötő
Ipari megoldások
+36 20 430 8446

Ajánlatkérés

    Ez is érdekelheti

    Kapcsolódó termékek

    Go to Top